DIH Techniek
De missende schakel in uw netwerk

Wie is DIH Techniek?

De afkorting D.I.H. staat voor Data Installatie Hoogvliet. D.I.H. Techniek is in januari 2018 opgezet door Stefan Schättgen. Sinds 1994 is hij werkzaam in de data telecommunicatie en heeft in al die jaren bij drie verschillende bedrijven in veel verschillende functies zijn ervaring opgedaan. Het enige wat er nog aan ontbrak was het leiden van een eigen onderneming. Vandaar dat Stefan dus de stap heeft genomen om D.I.H. Techniek op te richten. 

 

De doelstelling van D.I.H. Techniek is om zich in de markt te presenteren als partner installateur. D.I.H. Techniek hecht heel veel waarde aan een goede en langdurige samenwerking. Waarbij de wens van u, als klant, ten allertijden centraal staat! Met de flexibele instelling van D.I.H. Techniek en de jarenlange ervaring van Stefan kunt u er op vertrouwen dat het goed komt. 

 

D.I.H. Techniek heeft services en kwaliteit hoog in het vaandel staan. En zal er alles aan doen om u als klant dat te laten ervaren. Met andere woorden, D.I.H. Techniek is misschien wel voor u “De missende schakel in uw netwerk”!


Waarom DIH Techniek?

Ervaring sinds 1994

Service

Kwaliteit

Onafhankelijk

Ondersteunend

Meedenkers